Već smo se negdje sreli?

Tomljenović Krešimir, Inženjer strojarstva
kreso@servis-perkovic.hr

Zagrebački Ličan iz Savske ceste, kad se zasitio centra, skučio se u Sesvetskom Kraljevcu. Uvijek vedar, nasmijan i spreman na razgovore o nogometu, stolariji, kobasama ili vinu. Ogromno znanje o plinskim bojlerima, te plinskim i uljnim plamenicima stekao je 20 godišnjim upornim i pedantnim radom, slušajući uz to bezbroj predavanja po bijelome svijetu i predano sakupljajući uvjerenja, diplome, zertifikate, urkunde i potrdila po doma i po Europi. Položio je i stručni ispit za obavljanje poslova prostornog uređenja i graditeljstva za strukovno područje strojarstva. Sva sakupljena znanja nesebično dijeli sa svakim zainteresiranim, od čega naši mladi kolege imaju neprocijenjivu korist.


Bibarić Mladen
mladen@servis-perkovic.hr

Naš Majstor, monter centralnog grijanja, Međimurec, koji se jednom davno, iz Malešnice doselio u Jablanovec. Njegova čudesna smirenost djeluje antistresno na svakog tko se nađe u njegovoj blizini. Naoružan metrom, olovkom i brenerom suvereno dominira svakim radilištem centralnog grijanja od stančića do proizvodnog pogona. Prve centralaške korake napravio je u «Monteru», nekad najboljem odgajalištu montera centralnog grijanja. Kasnije je s velikim zanimanjem kompletirao svoja znanja o plinskim i uljnim bojlerima i plamenicima na nizu stručnih seminara kod raznih proizvođaća. Tako postaje i vrsni serviser bojlera i plamenika s bogatim iskustvom. Polaže i majstorski ispit za strukovno područje instalacije vodovoda, centralnog grijanja i klimatizacije. Mlade snage našeg obrta svakodnevno od njega upijaju nova znanja i iskustva.


Kokot Stjepan
stjepan@servis-perkovic.hr

Elektrotehničar iz Jakovlja. Mlad, miran, tih i samozatajan, a opet silno energičan i zainteresiran za rješavanje najtežih problema iz struke. Veći problem za njega je i veći izazov. Uvijek je spreman za akciju i željan novih znanja. Zahvaljujući takvom pristupu, velikom brzinom napreduje i za relativno kratko vrijeme je, zainteresirano pohađajući stručne seminare i kopirajući iskustva starijih kolega, postao siguran, pouzdan i vrlo kvalitetan serviser. Pri Fakultetu strojarstva i brodogradnje završio je program obuke za održavanje i rukovanje rashladnim i klima uređajima čime je dodatno upotpunio svoja znanja.


Antolak Renato, bacc.ing.inf.tech.
renato@servis-perkovic.hr

Elektroničar iz «Tesle» sa smjera Robotika. Veseo, razigran, a ponekad i nestašan. Uživa u poslu i baš se dobro zabavlja radeći. Nepresušan izvor ideja o organizaciji slobodnog vremena, raznih sportsko rekreativnih druženja i team buildinga. Vrapčanec nastanjen nedaleko bolnice uporno i predano studira elektrotehniku uz rad, redovito polaže ispite, a k tome je još zainteresiran za svaki stručni seminar, prezentaciju ili predavanje. Ova neobična glad za znanjem i iskustvom ga je vrlo brzo pretvorila u vrsnog i odgovornog servisera.


Fuketa Alen
alen.fuketa@servis-perkovic.hr

Tekst u izradi...


Dorian Popovčić
dorian@servis-perkovic.hr

Tekst u izradi.................


Matija Plaščević
matija.plascevic@servis-perkovic.hr

Naš glavni referent za bušenje svih vrsta rupa.....Grošev Ivana
ivana@servis-perkovic.hr

Tekst u izradi...


Inž. el. Perković Neven
neven@servis-perkovic.hr

Vlasnik obrta, iz živopisnog Jablanovca podno Kamenih svatova, naš šef, tješitelj u teškim trenucima, nemilosrdni gonič robova. Neustrašivo rješava sve naše privatne i poslovne probleme i čvrstom rukom jedri kroz poslovne vode.

Nizom seminara je upotpunio svoje znanje, a razumije se u štrikanje, kuhanje, vožnju bicikla, skijanje, trčanje, obožava nogomet jednakom strašću kao što ga i igra - jednom rječju, sportski tip i šef Superman.

Gregorina Jasenka
Naša prva penzionerka!!!

(Brblj..) Rječita Slavonka, zagorsko - ličkih korijena Gračanske je brežuljke zamijenila za svetonedjeljski brijeg. Važno je bit na brdu! Tehnička crtačica, knjigovotkinja, organizatorica servisa, šefica, radi SVE što kod nas treba odraditi bez šerafncigera. Piše, čita, računa i obračunava, telefonira i dogovara. Precizno će isplanirati svaki radni trenutak svih servisera i mađioničarski ga uskladiti sa zahtjevima naših klijenata. Uvjek je vedra, šaljiva i vrlo duhovita, osim kad serviseri ne poštuju njene terminske planove. U tom trenutku najbolje bi se bilo negdje sakrit, al svi dosadašnji pokušaji su propali. Najprecizniji je i najpedantniji računovođa na svijetu i posebno uživa u suradnji s poreznom upravom. Cijeli ured, kompletan naš posao i međusobne odnose prožela je vedrinom, preciznošću i vrhunskom komunikacijom. Završila je RRiF učilište za poduzetništvo.Filip Stepić
filip.stepic@servis-perkovic.hr

Naš mrgud i glavni gurman...

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte! Pošaljite upit »