Tko smo mi?

Obrt za servis plamenika i elektronike «PERKOVIĆ» utemeljen je u srpnju 1995. godine u Jablanovcu, pokraj Zaprešića. Počinje s radom sa samo dva zaposlenika. Nakon kratkog vremena, zahvaljujući našim zadovoljnim klijentima i njihovim preporukama, povećava se obim posla, a time i broj zaposlenika sve do deset koliko nas je danas.

U siječnju 2020. godine obrt se pretvara u poduzeće Servis Perković d.o.o.

Od samog početka djelovanja vrlo dobro smo opremljeni vozilima, instrumentima i alatom, što i nadalje ostaje jedan od najznačajnijih prioriteta. Zahvaljujući takvom pristupu danas imamo šest servisnih vozila vrhunski opremljena svim potrebnim rezervnim dijelovima, instrumentarijem, dokumentacijom, kompjutorom i alatom, a sve s ciljem što kvalitetnijeg, bržeg i profesionalnijeg servisiranja Vaših uređaja.Što nudimo?

Naše ključne djelatnosti su ugradnja, servis i održavanje termoenergetskih postrojenja:

  • Plamenika na tekuća i plinska goriva, od 10 kW do 10 MW
  • Toplovodnih i parnih kotlovnica
  • Plinskih bojlera svih eminentnih proizvođača, u kućanstvima
  • Sustava centralnog grijanja
  • Automatika termoenergetskih postrojenja, sustava centralnog grijanja i regulatora učina
  • Rashladnih uređaja
  • Solarnih sustava za zagrijavanje sanitarne vode 

Poslovna politika

Cijelo vrijeme posebnu brigu posvećujemo stručnoj osposobljenosti i konstantnoj edukaciji naših kadrova u čemu nam uvelike pomažu proizvođači plamenika i bojlera sa svojim stručnim seminarima.
Također, veliku brigu i pažnju posvećujemo pribavljanju svih potrebnih certifikata, ovlaštenja, licenci, suglasnosti i ugovora s proizvođačima opreme, vezanih uz stručnu osposobljenost servisera i instalatera, sigurnost na radu, zaštitu okoliša i zakonske obveze.

Područje našeg djelovanja obuhvaća suradnju s tvrtkama sa teritorija cijele republike Hrvatske što možete vidjeti u našoj listi referenci na koju smo posebno ponosni.


Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte! Pošaljite upit »